Rahvusvahelise märgalade päeva ekskursioon Soomaale ja Tippu

Tipu Looduskool korraldab koostöös Keskkonnaametiga rahvusvahelise märgalade päeva puhul ekskursiooni Soomaale. Tulge uudistama ja meile ka külla!

Rahvusvahelisele märgalade päev (02.02.2018) on pühendatud sel korral linnade ja asulate sisestele märgaladele nagu jõgede äärsed luhad, poldrid jms.
Rohkem saate lugeda: http://www.worldwetlandsday.org/

Selle päeva puhul kutsuvad Keskkonnaamet ja Tipu Looduskool teid aga hoopis linnast välja, avastama Soomaa rahvusparki, kus keskendume märgaladest seekord luhtadele.
Teeme bussiga ringkäigu Oksa, Kuusekäära ja Läti luhtade juurde ning lõpetame päeva Tipu külas kus tutvume looduskooli tegevuste ja plaanidega ning jalutame rajal, mis viib Halliste jõe äärde ja Pauna taluni.
Luhtadest räägib Keskkonnaameti kaitse planeerimise spetsialist Meelis Suurkask, Tipu küla põnevaid lugusid ja looduskaitselisi tegevusi tutvustab looduskooli juhataja  Dagmar Hoder. Rajal ootavad osalejaid mängulised tegevused, mis sobivad hästi ka lastele.  

Üritusele väljub buss 3. veebruaril Viljandi bussijaama parklast kell 10.00, tagasi Viljandisse jõuame orienteeruvalt kell 16.00.

Kaasa termosega soe jook ja söögipoolis! Selga ilmastikule vastav riietus ja jalga soojad ja võimalusel veekindlad jalanõud!

Registreerimine ja lisainfo 31. jaanuarini (või kuni kohti jätkub):

krista.kingumets@keskkonnaamet.ee või tel: 5562 4391

Üritus huvilistele tasuta!

Ürituse läbiviimist toetab SA KIK.


Järgmine
Talvine lastelaager 25.-27.02 2018

Kirjuta esimene kommentaar

Email again: