Meisterdamise töötuba - Puukaantega raamat

Pühapäeval, 8. novembril toimub Tipu külamajas puukaantega raamatu meisterdamise õpituba. Töötuba juhendab Stella Martsoo Soomaa Meisterdustoast.
Meisterdamise töötuba Tipu Looduskoolis
8.11.2020 kell 10.00-16.00

Selles õpitoas saad kogemuse raamatu köitmisest ning puutud veidi kokku ka lihtsama puutööga. Töötoas valmib igal osalejal omapärane puidust kaantega raamat või märkmik, mis on kokku õmmeldud otse kaante külge. Raamatu kaanteks taaskasutame dekoratiivsel eesmärgil nii ajahambast puretud puitu kui ka pooleks saetud puuhalge. Raamatu kokkupanemisel kasutame aga lihtsat ja algelist köitetehnikat – koptiköidet.

Puukaantega raamat on lisaks oma pilkupüüdvale välimusele ka vastupidav ning mugav riiulis hoida, kuna seisab iseseisvalt kenasti püsti. Valminud raamatuke sobib hästi nii külalisraamatuks, mõtete kirjapanemiseks, kokaraamatuks vms.

Vajalikud tööriistad ja materjalid on olemas kohapeal. Kaasa võib võtta oma põlle riiete kaitseks. Töötoas osalemiseks pole eelnevat kogemust vaja. Tegevus sobib kõigile käsitööhuvilistele (soovituslik vanus alates 12-aastastest) ja toimub väga väikeses grupis.
Õpitoa hind on 20 EUR (sisaldab lõunasööki ja kohvipausi).
Meisterdamist juhendab Stella Martsoo Soomaa Meisterdustoast.

Koolituse läbiviimist toetab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus.

Oled oodatud õppima ja käelist osavust arendama Tipu looduskoolis!

REGISTREERIMISVORM
Email again:
Eelmine
Põnev seiklus Ida-Virumaal
Järgmine
Seminar "Jäätmeteema käsitlus koolides ja lasteaedades"

Sellel postitusel on 1 vastus

yqFmLElbtaxG
EgrhRCLj
21. november 2020
Email again: