Soomaa kohvikutepäev "Soomaalasele külla" 2024

Pühapäeval, 7. juulil kell 11 avavad viis Soomaa kodu ja kogukonda taas oma väravad, et pakkuda kohalikke maitseid, tutvustada kultuuripärandit ning piirkonna elulaadi.
Soomaa kohvikutepäev "Soomaalasele külla" tuleb taas!

Pühapäeval, 7. juulil kell 11 avavad viis Soomaa kodu ja kogukonda taas oma väravad, et pakkuda kohalikke maitseid, tutvustada kultuuripärandit ning piirkonna elulaadi. Sel korral on kohvikud neljas erinevas Soomaa külas: Sandral, Tipul, Riisal ja Toheras ning selleaastase sündmuse alateemaks on Soomaa ühepuulootsik.

Kohvikutepäeva korraldavad soomaalased seekord juba seitsmendat korda. Omamoodi elulaadipäeva raames avatakse oma koduõued, et pakkuda külalistele head ja paremat ning kostitada muhedate lugude ja tegemistega. See on ainulaadse võimalus osa saada ühe harva asustusega piirkonna kogukonna tegemistest. Ees ootava kohvikutepäeva teeb eriliseks see, et pea igas kohvikus saab ka ühepuulootsikuga sõita ning haabjameistritega tutvust teha.

Kodukohvikud on avatud kell 11-16 ning tasuda saab vaid sularahas.

Tipu looduskoolis saab kogeda põnevaid maitseelamusi, kindlasti leidub ka vegan toitu. Saab teha tutvust meie koduloomadega, läbida maastikumängu ja uudistada meie õueala.

Kõik soomaalased ja Soomaa sõbrad lähedalt ja kaugelt on väga oodatud!

Eelmine
Kaks kohviringi ümber Soomaa

Kirjuta esimene kommentaar

Email again: