Loodusõhtu "Igaühe looduskaitse"

12. märtsil räägib ökoloog Aveliina Helm  Viljandis loodusliku mitmekesisuse vähenemisest, tutvustab "igaühe looduskaitse" põhimõtteid ja selgitab, kuidas igaüks meist saab aidata mõne liigi säilitamisele kaasa.

Igaühe looduskaitse - mis see on?

Paljud meist tahavad kaasa aidata elurikka ja jätkusuutliku maailma säilimisele, kuid sageli võib nappida teadmisi, kuidas seda teha. Ometi on meil kõigil oma väikeste tegudega tähtis roll elurikkuse hoidmisel ning looduskeskkonna säilimisel. Ettekandeõhtul räägime, mis on igaühe looduskaitse, millised globaalsed ja kohalikud väljakutsed vajavad meie kõigi tähelepanu ning millised on praktilised teaduspõhised tegevused, millega meist igaüks saab elurikkuse paremale käekäigule kaasa aidata.

Loodusõhtu toimub teisipäeval, 12. märtsil kell 18 Viljandi Amrita kohviku II korruse seminariruumis (sissekäik hoovi poolt).

Lektor on ökoloog ja liigirikkuse spetsialist Aveliina Helm. Aveliina uurib Tartu Ülikoolis maastikumuutuste mõju liigirikkusele ja on praktiseeriv loodusliku mitmekesisuse kaitsja.

Osalustasu 3 EUR/inimene.

Info: Dagmar, dagmar@tipulooduskool.ee, 53536961

Loodusõhtu läbiviimist toetab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus.







Eelmine
Loodusõhtu "Aasta loom: Kobras"
Järgmine
Kevadised rahvakultuuri tähtpäevad

Kirjuta esimene kommentaar

Email again: